pondelok 12. júla 2010

Zuzana Tlučková Žena roka 2009

VERNÁ MANŽELKA
Manželstvo Zuzany a Štefana trvalo 22 rokov. Po jeho boku stála neotrasiteľne a za každých okolností až do roku 2007. I keď prežili aj búrky, vždy si problémy vyriešili za zatvorenými dverami. Ich kríza preto verejnosť šokovala. Zuzana bola druhou Skrúcaného manželkou a porodila mu dvoch synov.
BOLA OPOROU
Najviac Skrúcanému pomohla po tragickej dopravnej nehode v roku 2004, keď herec na priechode pre chodcov v Považskej Bystrici zabil 73-ročnú chodkyňu. Prestal sa ukazovať na verejnosti, odmietal pracovné ponuky. Zuzana sa stala živiteľkou rodiny, no samotný vzťah zabávača a herečky to posilnilo. Neoblomne ho obhajovala pred médiami a snažila sa očistiť jeho povesť, čo sa jej istým spôsobom aj podarilo a na celú nešťastnú udalosť verejnosť časom zabudla.

DÁMA ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ
Úspešná a divákmi obľúbená herečka vždy pôsobí ako dáma. Je vždy upravená, dobre oblečená a pozitívne naladená. Takú ľudia poznajú Zuzanu Tlučkovú. Ani po rozvode sa neunáhlila v ostrých vyjadreniach na adresu svojho exmanžela a najmä jeho mladej milenky a zachovala si určité dekórum. Nevyhľadávala pomstu, nepretŕčala sa s novými milencami a nedávno sa dokonca so Skrúcaným objavila aj v televíznej talkshow.
Všetky pády s ňou prežívala jej najlepšia priateľka Marta Sládečková.